Kaia Gerber esitteli timmin mallivartalonsa – ja miten treenaa sitä

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Kaia Gerber on tehnyt jo muutaman vuoden ajan hyvin nousujohteista uraa muotinäytöksissä ja -kuvauksissa. Nuori nainen nousi kuuluisuuteen nopeasi hänen maailmankuulun supermalliäitinsä Cindy Crawfordin jalanjäljissä. Nyt Kaia Gerber on aloittamassa uraansa myös näyttelijänä.

Kaia Gerber ilmoitti hetki sitten, että hänet on kiinnitetty suositun American Horror Story -sarjan näyttelijäkaartiin. 19-vuotias mallikaunotar on ilmeisesti alkanut jo treenaamaan tulevaa rooliaan varten halutessaan pitää itsensä huippukunnossa ennen kuvausten alkua.

Kirk Myers on julkaissut Instagram-kanavallaan Dogpound-kuntosaliltaan kuvatun videon, jossa hän ohjaa Kaia Gerberin ja hänen ystävänsä Kit Keenanin treenejä. Naiset tekevät hyvin monipuolisen kunto-ohjelman, jonka sisältämät liikkeet vaativat keskittymistä ja hyvää kehonhallintaa sekä tasapainoa.