Naiset äänestivät: Haluavat ikääntyä kuin Jennifer Lopez – voitti Jennifer Anistonin ja Victoria Beckhamin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinotähti Jennifer Lopez on yksi niistä upeista julkkiskaunottarista, joka ei tunnu ikääntyvän lainkaan. Tämän ovat huomanneet myös englantilaiset naiset, jotka äänestivät nyt Lopezin kaikista upeimmaksi yli 40-vuotiaaksi naistähdeksi.

Iso-Britanniassa tehdyn kyselyn mukaan naiset toivoisivat näyttävänsä yli 40-vuotiaina yhtä hyviltä kuin 51-vuotias Jennifer Lopez. Äänestyksessä oli Daily Mail -sivuston mukaan mukana Lopezin lisäksi myös 52-vuotias Jennifer Aniston, 40-vuotias Kim Kardashian sekä 46-vuotias Victoria Beckham.

Jennifer Lopez voitti äänestyksen keräämällä 38 prosenttia kaikista äänistä itselleen. Toiseksi kyselyssä tuli Jennifer Aniston 34 prosentilla ja kolmanneksi Kim Kardashian 31 prosentilla kaikista äänistä. Äänestäjien mukaan nämä naiset olivat onnistuneet uhmaamaan ikääntymisprosessia parhaiten näyttäen yhä hyvin nuorekkailta niin kasvoiltaan kuin vartaloltaankin.