Ihmepelastuminen: Viikkoja kateissa ollut nainen löydettiin elossa sadevesiviemäristä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Lähes kolmen viikon ajan kadoksissa ollut nainen on löydetty elossa rajun koettelemuksen jäljiltä. Hänet pelastettiin alastomana Yhdysvaltojen Floridan Delray Beachissa sijaitsevasta sadevesiviemäristä.

Ohikulkija oli kuullut tiistaina 23. maaliskuuta viemäristä avunhuutoja ja soittanut hätänumeroon. Paikalle saapuneet palokunnan jäsenet onnistuivat pelastamaan 43-vuotiaan Lyndsey Kennedyn tikkaiden ja valjaiden avulla 2,4 metriä syvästä viemäristä. Hänet toimitettiin hoitoon paikalliseen sairaalaan.

Lyndsey Kennedy oli ilmoitettu kadonneeksi 3. maaliskuuta hänen poikaystävänsä toimesta. New York Post -lehden mukaan nainen on kertonut jääneensä ansaan viemäriin uituaan poikaystävän kodin läheisessä kanavassa. Kennedy, jolla hänen äitinsä mukaan on ollut mielenterveys- ja päihdeongelmia, oli kertonut kiinnostuneensa mihin kanavassa ollut tunneli johti ja päättänyt uida sen sisään.