28-vuotias realitytähti kuoli ammuskelussa – sai sivullisena osuman

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Bad Girls Club -realitysarjasta julkisuuteen noussut Deshayla Harris on kuollut traagisissa merkeissä. Tähti sai surmansa ampumavälikohtauksessa Yhdysvaltojen Virginian osavaltiossa sijaitsevalla Virginia Beachilla perjantaina 26. maaliskuuta.

Virginia Beachilla todistettiin perjanta-iltana yhteensä kolmea ammuskelutapausta, joissa kuoli kaksi ihmistä ja kahdeksan muuta loukkaantui. Deshayla Harris kuoli sivullisena 19th Streetillä tapahtuneessa välikohtauksessa. CNN-uutissivuston mukaan poliisi on pidättänyt kolme 18-22 -vuotiasta miestä ampumatapauksiin liittyen.

Deshayla ”Shay” Harris oli mukana Bad Girls Club -realitysarjan tuoreimmalla, 17. tuotantokaudella. Sarjassa seurataan itseään koviksiksi tituleeraavien nuorten naisten elämää samassa talossa Los Angelesissa. Realitysarjassa esiintymisen ohella Harris on työskennellyt mallina.