Huvipuistolaitteen vaijeri katkesi – kaksi teiniä jäi tuntikausiksi korkeuksiin jumiin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kaksi nuorta on päätynyt kokemaan huvipuistossa suurempaa jännitystä, kuin he todennäköisesti toivoivatkaan. He joutuivat viettämään tuntikausia useiden metrien korkeudessa floridalaisen huvipuiston laitteen mentyä epäkuntoon.

Kaksi teiniä istui Kissimmeen Old Townin jättiritsa-tyylisessä Old Town Slingshot -laitteessa, kun yksi sen vaijereista katkesi. He jäivät jumiin noin kymmenen metrin korkeuteen. Heidät pelastettiin palokunnan toimesta oltuaan jumissa muutaman tunnin ajan.

Nuoret selvisivät koettelemuksesta vammoitta ja kieltäytyivät sairaalahoidosta. Onnettomuuden syyt ovat toistaiseksi epäselvät. Click Orlando -uutissivuston mukaan Old Town Slingshot tarkastettiin viimeksi 19. maaliskuuta, eikä laitteessa ilmennyt tuolloin vikoja.