Lady Marmalade -hitistä jo 20 vuotta – tältä poptähdet näyttävät nykyään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuonna 2001 Pink, Christina Aguilera, Mya, Lil’ Kim ja Missy Elliot yhdistivät voimansa oikeaksi superkokoonpanoksi ja tekivät oman versionsa Lady Marmalade -kappaleesta. Kappale on alun perin Labelle-tyttöbändin levyttämä ja se on julkaistu jo vuonna 1974.

Nyt Lady Marmaladen uudesta versiosta on tullut kuluneeksi 20 vuotta mitä naiset ovatkin juhlistaneet sosiaalisessa mediassa. Laulajat ovat jakaneet kappaleeseen liittyviä muistoja ja leikkeitä suositulta musiikkivideolta, jolla naistähdet nähdään hyvin näyttävissä asuissa.

Jokainen kokoonpanon artisti on onnistunut tämän kuluneen 20 vuoden ajan tekemään edelleen itselleen elannon musiikilla. Suosituimmiksi tähdiksi nousivat kuitenkin Pink ja Christina Aguilera, joka on musiikin tekemisen lisäksi toiminut myös The Voice of USA -ohjelman yhtenä tuomarina.