Kendall Jenner yrittää selvitä vauvakuumeestaan – sisarukset tuovat taaperoita hoitoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kendall Jenner on Kardashianien sisaruksista toiseksi nuorin ja onnistunut heidän realityohjelmansa lisäksi luomaan itselleen uraa myös mallina. Kendall Jenner on tällä hetkellä hänen sisaruksistaan ainoa, jolla ei ole lapsia, ja asia on alkanut vaivaamaan häntä.

Kendall Jenner kertoi aiemmin potevansa vauvakuumetta. Nyt tähti on selittänyt, että vauvakuumeeseen on vaikuttanut sisaresten perheiden kasvamisen lisäksi se, että hänen ikätoverinsa ovat myös tehneet lapsia. Myös pikkusiskon Kylien äidiksi tulo sai Kendallin miettimään, että joko hänenkin olisi aika hankkia lapsia.

Kendall Jennerin rakkauselämä on viime aikoina saanut käänteen kun pitkään sinkkuna viihtynyt kaunotar vahvisti suhteensa koripalloilija Devin Bookeriin. 36-vuotias isosisko Khloe Kardashian on kuitenkin yrittänyt saada 24-vuotiaan Kendallin vauvakuumetta vielä laskemaan, koska lapsen tulo olisi huippumallin elämässä todella suuri muutos. Khloe onkin ehdottanut, että Kendall ottaa ensin hoidettavakseen sisarusten taaperoita ja ystävien vauvoja, mikä toivottavasti saisi nuoren naisen vielä miettimään perheen perustamista.