Jessica Edström esitteli rantakuntonsa – tätä kelpaa esitellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen DJ-mallikaunotar Jessica Edström on niittänyt jo useiden vuosien ajan kansainvälistä suosiota sosiaalisessa mediassa, ja viime kesän hän vietti Yhdysvaltojen sijaan Suomessa koronakriisin vuoksi. Merenkurkun maisemat ovat tosiaan viime aikoina vaihtuneet hieman kansainvälisempiin paikkoihin.

Tuoreimmissa kuvissaan Jessica nähdään poseeraamassa upeissa kuvissa niukassa uimapuvuss rannalla. Noissa samoissa maisemissa moni suomalainen haluaisi varmasti parhaillaan päästä nauttimaan auringosta.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.