Sabina Särkkä avautui Selviytyjät-pudotuksestaan: ”Käärmekset yllätti kaikki”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useissa realitysarjoissa nähty julkkiskaunotar Sabina Särkkä on Miss Suomi -kilpailujen ensimmäinen perintöprinsessa vuosimallia 2012. Nainen on missikilpailujen jälkeen jäänyt julkisuuteen mallina ja televisiopersoonana, ja nyt hänet on nähty myös yhtenä Selviytyjät Suomi -ohjelman kilpailijana.

Suosittu Selviytyjät Suomi -sarja on tehnyt paluun tänä keväänä televisioon. Sarjassa nähtiin myös 32-vuotias Sabina Särkkä, joka putosi ohjelmasta pois tiukan ja yllättävän äänestyksen jälkeen. Äänestyksessä käytettiin amuletteja, joiden ansiosta pudotusuhan alla olevat kilpailijat pääsivätkin jatkamaan kisaa ja Sabina Särkkä äänestettiin toisella äänestyskierroksella ulos.

– Huh huh mikä jakso ja mikä kausi jo takana! Olo on todella kiitollinen näin huikeasta kokemuksesta,. Käärmekset yllätti kaikki ja valitettavasti se joutu mun kohtaloksi, mutta se on pelin henki, Sabina Särkkä kommentoi Instagram-kanavallaan omaa pudotustaan.

Missikaunotar julkaisi jo syyskuussa kuvia tunnelmista, joita hän koki palattuaan kotiin Selviytyjät-ohjelman kuvauksista. Nainen muistaa pudotuspäivänsä edelleen hyvin tarkasti ja sen miten hän pääsi pitkän ajan jälkeen viimein hotellilla suihkuun, pesemään hampaita ja syömään pizzaa.

https://www.instagram.com/p/CNNvdR0HW6b/