Juustonaksujen joukossa oli jotain outoa – pussista löytyi luoti

Ohhoh! · Tim Isokivi

Taannoin otsikoihin nousi yhdysvaltalainen mies, joka kertoi löytäneensä aamiaismurojen seasta katkaravun pyrstöjä. Nyt erään amerikkalaisperheen on kerrottu löytäneen kaupasta ostettujen juustonaksujen seasta jotain vielä karumpaa.

Montanassa asuva Bow Horn Weasel kertoo ostaneensa pääsiäisherkuksi Flamin’ Hot Cheetos -juustonaksuja. Miehen kuusivuotiaan pojan avattua pussin hän löysi sen pohjalta vieraan esineen. Esine näyttää epäilyttävästi aseen luodilta.

Weasel kertoo TMZ-sivustolle ottaneensa nopeasti yhteyttä juustonaksuja valmistavaan Frito-Lay -yhtiöön. Yhtiön edustajat vastasivat suhtautuvansa tapaukseen vakavasti. He lupasivat selvittää mahdollisimman nopeasti, onko pussiin päätynyt vieras esine todellakin ampuma-aseen luoti.