Kim Kardashian kurvikkaana lomakuvissaan – ihastuttaa ilman meikkejään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian on vuoden alussa käynyt upeilla rantalomilla muun muassa Meksikossa ja yksityisellä saarella, jossa hän järjesti omat 40-vuotisjuhlansa. Nainen julkaisee edelleen tiuhaan tahtiin upeita kuvia lomalta, jonka aikana nainen vietti suurimman osan ajastaan bikineissä.

Kim Kardashian on viime aikoina julkaissut useita lomakuvia, joissa hän on esitellyt upeaa vartaloaan. Useissa otoksissa tähti on poseerannut täysin luonnonkauniina ilman meikkiä, mikä näyttää ihastuttaneen naisen faneja. ”Olet ainoa ihminen joka voi ikääntyä takaperin”, meikkitaiteilija Ash K Holm kommentoi kuvaa, jossa Kardashian poseeraa ilman meikkiä uimapuvussa.

Kim Kardashian on vuodenvaihteen jälkeen ollut median valokeilassa lähinnä sen vuoksi, että hänen avioliittonsa räppäri Kanye Westin kanssa on päättymässä. 40-vuotias Kim Kardashian on hakenut eroa miehestään, mutta ei ole halunnut vielä toistaiseksi kommentoida suurta uutista lehdistölle.