Mies varasti tyttöystävänsä sormuksen – kosi sillä toista tyttöystäväänsä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Floridassa etsitään melkoiseen röyhkeästä teosta epäiltyä naistenmiestä. Hän oli varastanut tyttöystävälleen kuuluvan kihlasormuksen kosiakseen sillä toista naista.

Orange Cityssä asuva nainen oli kertonut poliiseille saaneensa tietää hänen poikaystävänsä, Joseph Davisin olevan jo kihloissa. Etsiessään Davisin kihlattua Facebookissa hän huomasi tämän sormessa sormuksen, joka muistutti epäilyttävästi hänelle kuulunutta sormusta. Vilkaistessaan korulaatikkoonsa hän huomasi juurikin kyseisen sormuksen ja lukuisten muiden korujen kadonneen.

Nainen otti yhteyttä Davisin kihlattuun, joka palautti hänelle poikaystävältä saamansa korut. Kumpikin nainen myös lopetti suhteensa epärehelliseksi karulla tavalla paljastuneen miehen kanssa. Joseph Davis on NBC-uutissivuston mukaan sittemmin etsintäkuulutettu, mutta toistaiseksi poliisi ei ole saanut häntä kiinni.