Kuopion legendaarinen keikkapaikka lopettaa – jäähyväiskeikalla tunnettuja tähtiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronakriisi on vaikuttanut rajulla tavalla monien esiintyvien artistien ja keikkapaikkojen toimintaan. Yksi pandemian uhreista on Kuopion Henry’s Pub, joka on tarjonnut keikkaelämyksiä Pohjois-Savossa jo vuodesta 1970 saakka.

Kuopion Henry’s Pub ilmoitti taannoin lopettavansa keikkatoiminnan kokonaan. Ravintolan liiketoiminta on pyörinyt pääasiassa keikkojen voimin, mutta niiden järjestäminen on rajoitusten myötä osoittautunut mahdottomaksi Henry’s Pubin koon ja vaikeakulkuisuuden vuoksi. Tiloihin tullaan avaamaan uusi ravintola.

Kuopion Henry’s Pubissa tullaan vielä ennen ovien lopullista sulkemista järjestämään internetissä nähtävät jäähyväisjamit. Jäähyväisissä ravintolan lavalle nousevat muun muassa Nightwishistä ja Tarotista tunnettu Marko Hietala, Turmion Kätilöiden MC Raaka Pee, Sakari Kuosmanen, ja Reckless Loven Olli Herman. 24. huhtikuuta kello 19 alkaen esitettävän livestreamin katsominen on ilmaista, mutta katsojille tarjotaan mahdollisuus lahjoittaa samalla rahaa tapahtuma-alan ihmisten ja heidän perheidensä auttamiseksi.