Candice Swanepoelin nakukuva venyttää Instagramin rajoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eteläafrikkalainen Candice Swanepoel on tullut tunnetuksi etenkin Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina. Catwalkeilla ja lehtien palstoilla usein nähdyllä tähdellä on myös oma rantavaatemallistonsa Tropic of C, jonka tuotteita hän usein esittelee itse. Nyt hänet nähdään kuitenkin somekuvassa, jossa hänellä ei ole yllään mitään.

32-vuotias supermalli Candice Swanepoel viihtyy usein Instagram-kuvissaan hyvin niukoissa bikineissä ja sporttisissa treenivaatteissa, mutta nyt hän on istahtanut rantaveteen alastomana. Kuva on päivityksen mukaan ikuistettu Bahamalla sijaitsevalla Exuman saarella, joka tunnetaan ympäri maailmaa uivista sioistaan.

Yleensä tällaisissa otoksissa varmistetaan, ettei mitään intiimejä ruumiinosia näy kuvassa, mutta tällä kertaa Swanepoelin toinen rinta on jäänyt sumentamatta. Edellisestä nakukuvasta on vain vajaa viikko, joten Candice on nyt vauhdissa.