Mies säikähti pyykkikoneesta tuijottaneita kasvoja – pelottavasta kuvasta viraalihitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miltä tuntuisi huomata, että pyykkikoneen luukun takaa tuijottavat ihmisen kasvot? Eräs Twitter-käyttäjä sai taannoin kokea tämän, joskin hänen helpotuksekseen kyse oli pelkästä optisesta harhasta.

Alex Boardman kertoo hätkähtyneensä huomatessaan pyykkikoneen läpinäkyvän luukun takana ihmisen kasvot. Hän oli unohtanut laittaneensa koneeseen koiran huovan ja David Bowie -tyynyliinan. Alexin mukaan näky oli vähällä aiheuttaa hänelle sydänkohtauksen.

Alex jakoi Twitterissä kuvan pyykkikoneesta tuijottavista David Bowien vääristyneistä kasvoista. Karmivaa ja samaan aikaan koomista tilannetta kuvanneesta Twiitistä tuli nopeasti viraalihitti, ja se keräsi niin tuhansia uudelleentwiittauksia kuin kymmeniä tuhansia tykkäyksiäkin.