Lottis Moss jätti vaatteet pukematta – istuskeli alastomana metsässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Isosiskonsa Kate Mossin vanavedessä julkisuuteen noussut Lottie Moss, oikealta nimeltään Charlotte Moss, lähti vuosia sitten tavoittelemaan siskonsa tavoin uraa muodin parissa. Lottie Moss on kuitenkin tällä hetkellä keskittynyt enemmän oman vartalonsa kuin huippumuodin esittelemiseen. Tuoreessa kuvassa hänellä ei ole edes vaatteita.

Lottie nähdään nyt poseeraamassa metsän siimeksessä alastomana. Kuvansa yhteydessä hän viittaa puutarhakeijuihin, jollaisesta näin kaunis nainen ei ole kovin kaukana.

Aiemmin luksusmerkeille poseerannut Lottie Moss on alkanut nyt monien muiden kohukaunottarien tavoin myymään omia rohkeita kuviaan faneilleen maksua vastaan. 23-vuotias Lottie Moss on perustanut itselleen Glow-sivustolle oman tilin ja profiilin, jossa nainen myy faneilleen 35-50 punnan hintaan kuvia, joissa hän paljastaa joko takapuolensa tai rintansa.