Jymy-yllätys hiusmuotiin: Diana-tyyli on kesän hitti

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Prinsessa Dianan tyyli oli klassinen ja kaunis. Nyt hänen lyhyt, mutta valoittavan vapaa hiustyyli toimii kevään kampausmuodin innoittajana. Diana-polkka on nyt kuuminta mahdollista.

Glamour UK -lehti yllättää kertomalla, että Dianan hiustyyli ei ole kasaria. Se on parasta mahdollista vuoden 2021 trendiä. Kerroksittain leikattu polkka tai lyhyempi tyyli vaatii pientä lainetta tai kiharaa latvaan muodostaakseen täydellisen kampauksen tänä keväänä.

Vaikka menneet vuosikymmenet ovat olleet muodissa jo tovin, näkyy se nyt eniten hiuksissa. Varatkaa aika kampaajalle jo tänään, sillä kaikki haluavat leikata upean kesätukan prinsessa Dianan innoittamana. Muotijulkaisun mukaan ihmiset eivä malta odottaa parturikampaamojen avautumista.