Entinen Mrs. World on pidätetty – liittyy Sri Lankan osakilpailun skandaaliin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mrs. World -kilpailussa on nyt todistettu ennennäkemätöntä skandaalia, kun Sri Lankan osakilpailun voittaja Pushpika De Silvalta revittii kruunu päästä yllättäen kesken seremonian. Nyt tapaus on johtanut poliisitutkintaan.

– Minun pitää ilmoittaa, että kilpailussa on tietyt säännöt. Sääntöjen mukaan kilpailijan pitää olla naimisissa, ei eronnut. Niinpä kruunu menee ensimmäiselle perintöprinsessalle, julisti viime vuoden Mrs. World kilpailun voittaja Caroline Jurie yllättäen ja ryhtyi repimään suurikokoista kruunua irti De Silvan päästä.

Pian tämän jälkeen selvisi, että De Silva oli ainoastaan asumuserossa miehensä kanssa, eikä avioero ole astunut voimaan. Kruunun kiskominen päästä oli kivuliasta ja se täytti lievän pahoinpitelyn tunnusmerkit. BBC:n mukaan Mrs. World Caroline Jurie ja malli Chula Padmendra on pidätetty tilanteen vuoksi.

Molemmat naiset ovat sittemmin vapautuneet takuita vastaan. De Silvan aviomies on kertonut omalta osaltaa, että pari ei ole asunut yhdessä neljään vuoteen ja he ovat käyneet riitaisaa avioeroa oikeudessa lähinnä omaisuuteen liittyen. Heillä on yhteisiä lapsia.