Kanye West vietti pääsiäisen ilman lapsia – keskittyy musiikkiin ja muotiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdeksän vuotta yhdessä olleet, neljän lapsen vanhemmat, Kim Kardashain ja Kanye West ovat viimein eronneet. Avioerosta on spekuloitu julkisuudessa vuosia sen jälkeen, kun Kanye West sai ensimmäisen hermoromahduksensa. Miehen presidentinvaalikampanjan aikana tapahtuneet sekoilut olivat viimeinen niitti suhteelle.

Kanye West on muuttanut ja siirtänyt periaatteessa koko elämänsä Yhdysvaltojen Wyomingiin. Hänellä on siellä iso maatila, jolla mies on viettänyt esimerkiksi yksin koko pääsiäisen. Hän ei ole juhlinut uskonnollista juhlapyhää yhdessä lastensa kanssa, vaikka mies on kertonut olevansa harras kristitty. Hänen on kerrottu keskittyvän elämässään musiikkiin ja muotibrändiinsä.

Mirror-lehden mukaan 40-vuotias Kim Kardashian on neljän lapsen pääasiallinen huoltaja. Yksivuotias Psalm, kolmevuotias Chicago, viisivuotias Saint ja seitsemänvuotias North ovat viettäneet pääsiäistä Kris Jennerin omistamalla kartanolla Palm Springissä. Kerroimme aiemmin, että Kanye West on vaihtanut puhelinnumeronsa, koska ei halua olla enää ex-vaimonsa kanssa tekemisissä.