Alessandra Ambrosio täytti 40 vuotta – juhli tyrmäävillä biksukuvilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brasilialainen huippumalli Alessandra Ambrosio oli vuosien ajan tuttu näky Victoria’s Secret -brändin muotinäytöksistä. Tähti jätti taannoin suositun alusvaateketjun rivit, mutta hän on kuitenkin edelleen tehnyt töitä mallina ja poseerannut muun muassa Burberryn kampanjoissa.

Nyt Alessandra Ambrosio täytti 40 vuotta. Nainen päätti juhlistaa merkkipäiväänsä sosiaalisessa mediassa julkaisemalla 10,2 miljoonan Instagram-seuraajansa silmien iloksi itsestään kuvia, joissa hän poseeraa punaisissa bikineissä. Tähti pitelee käsissään isoja numeroilmapalloja ja esittelee vartaloaan, joka on edelleen valmis muotinäytöksen catwalkille vaikka heti.

– Juhlin tätä kaunista matkaa! Olen kiitollinen kaikista upeista mahdollisuuksista ja kokemuksista ja ennen kaikkea ihmisistä, jotka ovat rikastuttaneet elämääni. Odotan innoissani uutta vuosikymmentä, Ambrosio kirjoittaa kuvatekstissään.

Tällä hetkellä Alessandra Ambrosio on keskittynyt lähinnä perheensä kanssa ajan viettämiseen. Kaunotar esitteli pääsiäisviikonloppuna Instagram-seuraajilleen hänen uuden poikaystävänsä Richard Leen. Mieskomistus on samalla alalla Ambrosion kanssa ja hän on toiminut myös pitkään mallina.

https://www.instagram.com/p/CNlFYXBFrsV/