Äiti piilotti huumeet lastenkirjan sisään – onneksi poliisi löysi ennen poikaa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen perheenäiti on pidätetty huumausaineiden hallussapidosta. Hänen epäillään myös vaarantaneen kolmevuotiaan lapsensa turvallisuuden.The Smoking Gun kertoo, että 24-vuotias tarjoilijana työskentelevä Casey Quoka oli yrittänyt piilottaa huumeita lastenkirjan sisään. Hän oli tunkenut kirjan väliin kokaiinia, marihuanaa ja MDMA-pillereitä. Poliisit löysivät piilon.

Viranomaiset olivat suorittamassa Quokan kotona etsintää, kun huomasivat möykyn The Cat in the Hat -lastenkirjassa. Naisen onni on, että poliisit löysivät huumejemman pienen pojan sijaan. Lapsi tullaan todennäköisesti ottamaan huostaan, koska hänellä oli myös kehossaan todisteita liiallisesta ruumiillisesta kurittamisesta.