Sara Chafakin kuuma lomatyyli videolla – tässä kaunottaressa on tyyliä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuoden 2012 Miss Suomena kuuluisuuteen singahtanut kaunotar Sara Chafak on alkanut niittämään myös kansainvälistä suosiota näyttävän Instagram-kanavansa avulla. Tähdellä on jo yli 138.000 seuraajaa, jotka pääsevät näkemään lähes päivittäin uusia upeita kuvia naisesta.

Nyt Sara Chafak julkaisi Instagram-kanavallaan upean lyhyen videopätkän, jossa tähti näyttää olevan ulkomailla. Nainen poseeraa kaunista kivirakennusta vasten kesäisessä kaksiosaisessa asussa, johon kuuluu tiukat pyöräilyshortsit ja samaa väriä oleva beige toppi.

Tähden asu korostaa kauniisti naisen upeassa kunnossa olevaa vartaloa. Tyylin kruunaa vielä näyttävät aurinkolasit ja musta käsilaukku. Sara Chafak ei ole merkinnyt videoon paikkaa, jossa kyseinen hetki on kuvattu. Viime aikoina nainen on julkaissut lomakuvia, joissa hän on ollut muun muassa Libanonissa, Turkissa sekä Kaliforniassa.