Ranskanbulldoggi hämmästyttää nopeudellaan – lumilautailija ei ollut pysyä perässä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ranskanbulldoggit eivät välttämättä näytä järin ketteriltä koirilta, mutta todellisuus voi olla jotain aivan muuta. Tuoreella viraalivideolla nähdään ranskanbulldoggi, joka on osoittautunut todelliseksi turbohauvaksi.

Japanin Hokkaidossa kuvatulla videolla tavtaan Marlo-niminen koira. Ranskanbulldoggi on intoutunut juoksemaan koko sydämensä kyllyydestä hiihtokeskuksen rinteessä. Kyyti oli niin kovaa, että omistajalla oli vaikeuksia pysytellä perässä lumilaudalla.

– Otin koirani Marlon mukaan vaellus- ja kävelyreitillemme paikallisessa hiihtokeskuksessa. Halusin testata uutta GoPro-kameraani, joten kuvasin koiraa juoksemassa rinnettä alas seuratessani perässä lumilaudalla. Marlo on usein mukana vaellus- ja lumilautaretkilläni talvisin, koiran omistaja kuvaili.