Ryöstökeikka ja zombiet Las Vegasissa – odotetun Netflix-elokuvan traileri julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixissä nähdään toukokuussa toimintaa, ryöstöelokuvaa ja kauhua yhdistelevä Army of the Dead. Sen on ohjannut muun muassa Kuolleiden aamunkoitto, 300 ja Watchmen -elokuvista tunnettu Zack Snyder.

Army of the Dead -elokuvassa Las Vegas on eristetty muusta maailmasta zombie-epidemian seurauksena. Joukko palkkasotureita päättää kuitenkin tunkeutua karanteenialueelle toteuttaakseen kaikkien aikojen hurjapäisimmän ryöstökeikan. Perillä heitä odottaa valtava ja kaikenkirjava lauma entistä ovelampia eläviä kuolleita.

Odotetun Army of the Dead -elokuvan päärooleissa nähdään muun mussa Guardians of the Galaxy -tähti Dave Bautista, Ella Purnell, Omari Hardwick, Ana de la Reguera ja Hiroyuki Sanada. Esimakua 21. toukokuuta Netflixiin ilmestyvästä elokuvasta saadaan näyttävässä tuoreessa trailerissa.