Jannika B esitteli keväisen tyylinsä – laventelia ja vaaleanpunaista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen laulajatähti Jannika B on tullut tunnetuksi monista hittikappaleistaan, jotka saavat myös tasaisesti radiosoittoa osakseen. Moni muistaa naisen myös näyttävästä hiustyylistä, joka on pitkään ollut mustavalkoinen. Tähdellä on ollut muuten mustat tai tummanruskeat hiukset, mutta sivujakauksen kohdalla on kulkenut leveä valkoiseksi värjätty raita.

Nyt 36-vuotias poptähti esitteli keväisempää tyyliään omalla Instagram-kanavallaan. Kesää kohti pastelliset ja romanttiset sävyt tekevät usein tuloaan ja nyt ne ovat löytäneet tiensä muun muassa Jannika B:n hiuksiin ja vaatekaappiin.

Jannika B on pukeutunut upean laventeliseen kauluspaitaan ja hänen hiustensa vaalea raita on sävytetty haalean vaaleanpunaiseksi. Myös meikissä nähdään samanlaisia laventelin ja pinkin sävyjä niin luomivärissä kuin huulillakin.