Suosikkitubettaja Lakko menetti kaksi lastaan: ”Kyllähän se on kova paikka”

Ohhoh! · Stara.fi

Suomen suosituimpiin tubettajiin lukeutuvaa Eric ”Lakko” Savolainen julkaisi pari vuotta sitten Elämä ei ole helppoa -otsikolla videon, jossa hän kertoi kohdanneensa elämässään musertavan asian. Siitä saakka fanit ovat pohtineet mikä sen syynä on voinut olla, ja nyt Lakko antoi siihen viimein vastauksen.

Lakko julkaisi nimittäin YouTubessa koskettavan videon, jossa hän kertoo asiasta avoimesti. Kymmenminuuttisen videon henkilökohtaisuutta korostaa se, että hän kertoo videollaan tekevänsä kyseisen videon Lakko-nimimerkin sijaan Ericinä. Savolainen ja hänen Julia-vaimonsa ovat viime vuosina menettäneet kaksi lastaan, kun molemmissa on havaittu raskauden aikana tutkimuksissa vakavia poikkeamia.

Videollaan laajaa tunneskaalaa edelleen läpikäyvä Savolainen kertoo haluavansa käydä asiat läpi, vaikka se tuntuukin vaikealta. Hän kertoo tehneensä ensimmäisen videon, kun ensimmäisen lapsen kohdalla jouduttiin tekemään raskauden keskeytys viikolla 22. Savolaisen mukaan vauva ei olisi voinut selvitä kohdun ulkopuolella. Viime vuonna oli toinen raskaus, joka päätyi joulukuussa samalla tavalla raskausviikolla 23.

– Kyllähän se on kova paikka. Se on ihan helvetin kova paikka. Mä en voi sitä oikein muuten kuvailla. Kävimme molemmat hirveän läjän tunteita läpi. Nämä ovat asioita, jotka tulevat olemaan meidän harteillamme koko loppuelämme, Lakko kertoi.