Antti Tuiskun jättikonsertit siirtyvät – Bailantaita vietetään vasta syksyllä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Antti Tuiskun Bailantai-areenakonsertteja on jouduttu siirrtämään jo toistamiseen. Kesäkuulle suunnitellut jättitapahtumat järjestetään koronatilanteen vuoksi nyt 17. ja 18. syyskuuta 2021. Tähden mukaan tarkoituksena on, ettei kenenkään Bailantaita juhlivan tarvitse pelätä oman tai läheistensä terveyden puolesta.

– Näen jo sieluni silmin kuinka syyskuiset Bailantai-konsertit kruunaavat kesän ja puhaltavat uutta positiivista tuulta vaikean korona-ajan jälkeen. Alkusyksyn pimenevissä illoissa show tulee olemaan tajunnanräjäyttävä kokemus. Hyvää kannattaa odottaa, Antti Tuisku kuvailee tiedotteessa.

Massiivisiksi suunnitellut Bailantai-konsertit oli alun perin määrä järjestää elokuussa 2020. Silloisen tilanteen vuoksi tapahtumat siirrettiin kuitenkin kesäkuulle 2021. Ennestään ostetut liput käyvät sellaisinaan Bailantai-konserttien uusille päivämäärille.