Meikkiguru vakavassa auto-onnettomuudessa – makaa sairaalassa selkä murtuneena

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Youtube-tähti ja Jeffree Star Cosmetics -yrityksen perustaja Jeffree star on joutunut auto-onnettomuuteen Yhdysvaltojen Wyomingissa. Hänen selässään on useita murtumia. Hän oli autossa ystävänsä Daniel Lucasin kanssa.

– Muutama tunti sitten Jeffree ja Daniel olivat vakavassa auto-onnettomuudessa. Auto pyöri kolme kertaa ympäri mustan jään takia. Kerromme myöhemmin lisää lääkärin jälkeen. Olemme kiitollisia, että molemmat ovat hengissä, Starin Twitterissä päivitetään.

Lääkäri sanoi, että Jeffreen vammat kuntoutuvat muutamassa kuukaudessa. Los Angelesissa vuosien ajan seurapiireissä liikkunut Jeffree Star nousi sosiaalisen median julkkikseksi noin kymmenen vuotta sitten. Mies on sen jälkeen julkaissut oman meikkisarjansa ja äkkirikastunut.