Oppilaan kuukautiset alkoivat kesken etätunnin – opettaja ei päästänyt vessaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Etäyhteyden avulla opiskellut teini kirjoittaa Redditiin tarinansa, jonka mukaan hänen opettajansa ei päästänyt tyttöä vessaan kesken nettitunnin. Hänen kuukautisensa olivat alkaneet.

Tunneilla on läsnäolopakko ja kameran on oltava jatkuvasti avoinna. Tyttö lähetti opettajalleen yksityisviestin, jossa kertoi tarpeestaan päästä vessaan. Opettaja ei vastannut. Hän lähetti toisen viestin, koska tunsi kuukautisensa alkaneen ja vessaan meneminen olisi välttämätöntä.

Kun opettaja ei vastannut toiseenkaan viestiin lähetti teini tekstiviestin opettajan puhelimeen ja kertoi, että hänen kuukautisensa alkoivat ja oli pakko mennä vessaan. Opettaja vastasi: ”Sinun olisi pitänyt suunnitella paremmin. Opettele kontrolloimaan itseäsi”.

Kuusitoistavuotias tyttö kertoo Redditissä raivostuneensa, sillä kuukautisia ei pysty kontrolloimaan. Epäsäännöllisiä kuukautisia ei voi koskaan tietää ennalta ja harvoin säännöllisiäkään tuntien tarkkuudella. Hän viis välitti opettajasta, sulki kameransa ja meni vessaan. Tyttö potkaistiin ulos etätunnilta. Lisäksi tyttö sai varoituksen.

Teini ei jättänyt asiaa tähän, vaan valitti koululle kokemuksestaan osiossa, jossa kartoitettiin kokemuksia etäopiskeluun liittyen. Selvisi, että opettajalla oli entuudestaan lukuisia valituksia kontollaan samankaltaisista tilanteista ja miehen toimintaa tutkitaan. Hänet saatetaan irtisanoa.

AITA for reporting my teacher and potentially getting him fired?byu/PizzaPepparoni inAmItheAsshole