Karmiva takaa-ajo leviää viraalina – karhu jahtasi maastopyöräilijää

Ohhoh! · Tim Isokivi

Karhut heräilevät keväisin talviuniltaan, minkä myötä metsässä liikkuvia voi odottaa yllätys eteen ilmestyvän villieläimen muodossa. Eräs maastopyöräilijä joutuu tuoreella viraalivideolla läheisiin kohtaamisiin karhun kanssa Yhdysvaltojen Montanassa.

Instagramissa jaetulla videolla nähdään ensin karhu juoksemassa metsämaastossa Whitefishissä. Pian käy ilmi, että eläin on lähtenyt ajamaan takaa kukkulalta alas ajavaa maastopyöräilijää.

Videon jakoi Instagramissa puukkoja valmistava Montana Knife Company, jonka mukaan se toimii muistutuksena siitä ettei Montanan osavaltio ole Disneyland. TMZ-sivuston mukaan pyöräilijän ja karhun kohtaaminen tapahtui jo noin vuosi sitten. Pyöräilijä selvisi siitä säikähdyksellä.