Katri Haapasen imetyskuva sulattaa sydämiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Katri Haapanen tunnettiin aiemmin nimellä Katri Sorsa. Hän tuli suomalaisille tutuksi muun muassa chat-juontajana ja rintavana Viidakon tähtöset -realitytähtenä. Myöhemmin hän yllätti monet ilmoittaessaan opiskelevansa Laajasalon kristillisessä opistossa suntioksi.

Rohkeita kuvia usein julkaiseva näyttävä nainen esittelee nyt ylpeänä imetyskuviaan sosiaalisessa mediassa. Ihastuttavalla kuvallaan Katri juhlisti poikansa synttäreitä ja kertoi samalla selässään olevasta tatuoinnista. Korona-aikaan perhe vietti syntymäpäiviä seikkaillen, ja varsinaiset juhlat saavat vielä odottaa.

Katri Haapanen lähti taannoin opiskelemaan suntioksi, koska hän halusi löytää kanavan tehdä asioita, joilla on oikeasti jokin merkitys. Taannoin Katri Haapanen totesi, että silikonirinnat ovat surullisia, koska ne toivat hänelle parempaa itsetuntoa siihen saakka kunnes huomasi olleensa väärässä.