Natalia Borges jätti housut pukematta – sitten paita nousi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kirkkaimpaan kärkeen nousee vuosittain muutamia uusia kaunottaria, jotka onnistuvat pysyttelemään jonkin aikaa huipulla. Yksi tulevaisuuden todennäköisistä tähdistä on brasilialainen Natalia Borges, joka nousi muutama vuosi sitten paparazzien tähtäimiin ja sitä kautta kansainväliseen tunnettuuteen.

Koronakriisin myötä rohkeiden kuviensa julkaisutahtia hieman rauhoittanut Natalia on nyt ilmestynyt julkkisten suosimalle St. Barthsin paratiisisaarelle lomailemaan. Samalla hänet kuvattiin kaupungilla asussa, johon ei kuulunut lainkaan housuja. Mallikaunottaren paituli nousi kuitenkin hänen tanssahdellessa vauhdikkaasti.

Brasilialainen Natalia Borges on mallikaunotar ja näyttelijä, joka odottaa vielä varsinaista läpimurtoaan kansainvälisillä mallimarkkinoilla. Esimerkiksi kotimaassaan hän on seurattu julkkistähti, koska hänen aviomiehensä on New Yorkissa vaikuttava yökerhomoguli Michael Satsky.