Savonlinnan povipommilla kellukkeet omasta takaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Pasha Pozdnyakova on kansainvälisesti yksi maamme seuratuimmista sosiaalisen median tähdistä, sillä hänellä on somekanavissa jo yli 1,1 miljoona seuraajaa. Pashan kuvat kertovat mistä valtava somesuosio johtuu. Viime viikolla kurvikas somejulkkis pulahti uimaan kevättalvisessa Helsingissä ja nyt hän poseeraa samoissa hommissa.

Nyt Pasha nähdään poseeraamassa hotellin maisema-altaalla, jossa hänen uhkea vartalonsa pääsee upeasti oikeuksiinsa. Hänellä näyttää nimittäin olevan kellukkeet ihan omasta takaa. Kuvansa yhteydessä Pasha toteaa, että kyseessä oli yöuinti.

Pasha Pozdnyakova tekee nykyisin bisnestä myymällä kuvia ja videoita kuukausimaksulla. Patreon-palvelussa Pasha ei julkaise seksuaalista sisältöä, ainoastaan poseerauksia asiakkaiden toiveiden mukaan. Taannoin Pasha avautui itsetunto-ongelmistaan ja kehostaan. Hän lausui viisaita sanoja siitä miten ihmisen elämä muuttuu, kun hän lakkaa selittelemästä itseään muille ja ryhtyy tekemään juuri sitä mitä haluaa.