Skandaali Ruotsin Paratiisihotelli -realitysarjassa – poistettiin heti suoratoistopalveluista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Meksikossa kuvattu Ruotsin Paratiisihotelli on joutunut poliisitutkinnan kohteeksi. Sarjassa mukana ollut 21-vuotias Toby Johnson rikkoi hotellin sääntöjä ja hänet passitettiin kotiin kesken tuotantokauden kuvaamisen. Vasta nyt on kerrottu, että mies syyllistyi raiskaukseen ja hyväksikäyttöön.

Toby Johnson oli ahdistellut kahta sinkkunaista kuvauksissa, Annie Dahlbergia ja Jennfer Paaterea. Äsken Ruotsin televisiossa näytetty jakso oli leikattu naisten ehtojen mukaan. Jakso sai kuitenkin aikaan valtaisan somemyrskyn ja tuotantoa syytettiin hyssyttelystä. Nyt koko kausi otettiin pois suoratoistopalveluista.

Tuotantoyhtiö tekee nyt rikosilmoituksen yhdessä Johnsonin uhrien kanssa. Aftonbladetin mukaan sarjan tuotantoa on kritisoitu jyrkästi, koska asiaan ei puututtu jo aiemmassa vaiheessa, vaan jaksot saivat nähdä päivänvalon. Johnson on julkaissut pitkän anteeksipyynnön Instagramissa ja myöntää käytöksensä olleen kamalaa.

https://www.facebook.com/paradisehotelse/photos/10158863095044088