Ohhoh! Snoop Dogg vihjaa polttaneensa pilveä presidentti Obaman kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Snoop Doggin mieltymys kannabista kohtaan on tullut moneen kertaa selväksi hänen kappaleissaan. Monien muiden kuuluisuuksien kanssa pilven polttamista harrastanut tähti on nyt jopa vihjannut tehneensä niin Yhdysvaltojen entisen presidentin kanssa.

Snoop Dogg julkaisi taannoin tuoreen From Tha Streets 2 Tha Suites -levynsä. Gang Signs -kappaleessa hän kuvailee pysyneensä samana aitona Snoop Doggina kuin aikaisemmin, mutta kertoo polttaneensa kannabista Barack Obaman ja Madonnan kaltaisten tähtien kanssa.

– Siemailen edelleen giniä ja mehua polttaessani marihuanaa / enpä usko sinun tuprutelleen koskaan kanssa Obaman, Snoop Dogg räppää kappaleessa vapaasti suomennettuna.

NME-lehden mukaan Snoop Dogg vuonna 2014 myöntänyt polttaneensa kannabista valkoisessa talossa, joskin vain wc-tiloissa. 20. huhtikuuta julkaistu From Tha Streets 2 That Suites on hiphop-legendan uran jo 18. strudioalbumi.