Jessica Alves Los Angelesissa – tuhlasi Beverly Hillsin peruukkimyymälään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sukupuolenkorjausleikkauksessa käynyt glamourmalli Jessica Alves ob matkustanut Yhdysvaltojen Los Angelesiin. Nainen on hankkinut itselleen peruukin, jonka ansiosta kauniit kasvonpiirteet korostuvat hienostuneemmin.

Vetyperoksidiblondina pitkään elänyt Jessica Ales on nyt kokeillut uudenlaista tyyliä tummempien hiusten kanssa. Nainen on vieraillut Beverly Hillsissä sijaitsevassa The Wig Fairy peruukkiliikkeessä. Täysin rinnoin elämästään nauttiva Alves rakastaa yltiönaisellista ulkonäköä.

Hän kuitenkin valitsi itselleen kylmän blondin sävyn, mikä on äärimmäisen trendikäs. Maailmaa ahkerasti kiertänyt Jessica Alves kävi Thaimaassa korjauttamassa sukupuolensa naiseksi. Nyt hän on vihdoinkin valmis vastaanottamaan elämänsä rakkauden upeana leidinä.