Gal Gadot on raskaana – supertähdelle tulossa kolmas lapsi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Gal Gadot on yksi kuumimmista naistähdistä, joka on tähdittänyt monia toimintaelokuvia vuosien 2016 ja 2017 aikana. Muun muassa supersankariseikkailut Wonder Woman, Batman v Superman: Dawn of Justice sekä Justice League kuuluvat naisen nimekkäimpiin töihin. Tällä hetkellä Gadot keskittyy perheensä kasvattamiseen odottaessaan lasta.

Gal Gadot ilmoitti sosiaalisessa mediassa hetki sitten olevansa raskaana. 35-vuotias tähti odottaa kolmatta lastaan hänen aviomiehensä Yaron Varsanon kanssa. Pariskunta on ollut naimisissa vuodesta 2008 lähtien ja heillä on entuudestaan kaksi tytärtä, Maya ja Alma Varsano.

Gal Gadot ilmoitti raskaudesta kuvalla, jossa hän makasi sängyllä miehensä ja tyttäriensä kanssa ja piteli vatsastaan kiinni. ”Näin sitä taas mennään”, tähti kirjoitti kuvatekstissään. Myöhemmin nainen on esitellyt kasvavaa vatsakumpuaan uimapuvussa ja vihreässä haalarissa, joka yllään tähti tanssahteli näyttävästi olohuoneessaan.