Mies hyökkäsi naisen kimppuun Paraisilla – onko sinulla havaintoja kuvan miehestä?

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lounais-Suomen poliisi etsii miestä, joka ryösti lenkillä olleen naisen Paraisten Kirjalassa sunnuntaina 18. huhtikuuta iltapäivällä viiden maissa. Poliisi pyytää havaintoja ja tietoja tekijästä.

Nuori nainen oli lenkillä. Hänen takana juoksi mies, joka yllättäen hyökkäsi naisen kimppuun ja raahasi tämän metsään. Nainen puolustautui onnistuneesti ja mies sai anastettua ainoastaan hänen kännykkänsä ja kuulokkeensa. Mies heitti puhelimen takaisin naiselle ja kuulokkeet löytyivät myöhemmin metsästä.

Mies oli noin 20-30-vuotias, noin 190 senttimetriä pitkä, tummahiuksinen ja ruskeasilmäinen. Hän oli pukeutunut valkoiseen hihattomaan paitaan, vihreisiin shortseihin ja vihertävänkeltaisiin lenkkareihin. Miehellä oli ohut parta, joka oli hiukan tummia hiuksia vaaleampi. Lisäksi miehellä on ollut lippalakki. Poliisi pyytää mahdollisia havaintoja tekijästä Paraisten poliisiaseman päivystykseen puhelinnumeroon: 0295 446 710.