Isac Elliot joutui takaisin koulun penkille – näin pärjäsi YleX:n pistokokeessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Isac Elliot on kansainvälisesti fanitettu artisti, jonka Beast-hitillä on jo yli 52 miljoonaa kuuntelua Spotifyssa. 12-vuotiaana poptaivaalle singahtanut tähti Isac Elliot on tehnyt pitkän uran musiikin parissa vaikka hän on tällä hetkellä vasta 20-vuotias.

Nyt Isac Elliot otti osaa YleX-kanavan järjestämään leikkimieliseen testiin, jossa testattiin nuoren miehen taitoja koulun penkillä. Isac Elliot otti osaa juontaja Tommi Mannisen kanssa pistokokeen, jonka alakoululainen miehille järjesti.

Heti kokeen alussa Isac Elliot tunnustaa, että hän ei ole ollut kovin hyvä koulussa. Mies suoriutuu kiitettävästi matematiikkaa testaavasta kysymyksestä, mutta englannin kieltä testaavassa neliosaisessa kysymyksessä kaikki kohdat menevät väärin.