Sabina Särkkä upeana rannalla – haaveilee jo helteestä ja piknikeistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useissa realitysarjoissa nähty julkkiskaunotar Sabina Särkkä on Miss Suomi -kilpailujen ensimmäinen perintöprinsessa vuosimallia 2012. Nainen on missikilpailujen jälkeen jäänyt julkisuuteen mallina ja televisiopersoonana, ja nyt hänet on nähty myös yhtenä Selviytyjät Suomi -ohjelman kilpailijana.

Vaikuttajana sosiaalisessa mediassa työskentelevä Sabina Särkkä nähdään usein Instagram-kanavallaan häikäisevän upeissa kuvissa, joissa tähti esittelee asujaan ja asusteitaan. Tällä kerralla Särkkä julkaisi kanavallaan videon, jossa hän kävelee kauniilla hiekkarannalla unelmoiden piknikeistä ja helteestä.

32-vuotias kaunotar julkaisi itsestään taannoin myös hieman aistikkaampia kuvia, joissa nainen kertoi olevansa menossa saunaan. Kuvissa Sabina Särkkä esitteli paljasta selkäänsä ja takapuoltaan bikineissä pitelemällä pyyhettä hyvin kevyesti vartalonsa ympärillä.