Britney Spears järjesti bikinishow’n – poikaystävän motivoi treenaamaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears on seurustellut jo useamman vuoden näyttelijänä ja kunto-ohjaajana toimivan Sam Asgharin kanssa. Britney Spears tutustui mieheen hänen musiikkivideonsa kuvauksissa, joiden jälkeen hän pyysi tätä treffeille.

Sam Asgharin ja Britney Spearsin suhde on näkynyt etenkin tähtien sosiaalisen median kanavissa. Nyt Britney Spears kertoo tuoreessa julkaisussaan, että 27-vuotias liikunnan ammattilaisena työskentelevä poikaystävä on motivoinut myös häntä treenaamaan.

– Kaksi viikkoa sitten sain tarpeekseni ja ajattelin, että minun täytyy saada itseni kuntoon koska poikaystäväni vartalo on kuumempi kuin kuuma, Britney Spears kirjoittaa.

Julkaisemassaan videossa Britney Spears esittelee tämänhetkistä kesäkuntoaan erilaisissa bikineissä ja korkokengissä. Juoksemisen ja terveellisen ruokavalion lisäksi tähti on aloittanut uutena harrastuksena myös nyrkkeilyn, koska hän haluaa tuntea itsensä vahvemmaksi.