Katie Price meni kihloihin seitsemättä kertaa – vastasi Carl Woodsin kosintaan myöntävästi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen povipommi Katie Price on viiden lapsen äiti. Maaliskuun lopulla huhuttiin, että tähti odottaisi kuudetta lastaan hänen poikaystävänsä Carl Woodsin kanssa. Nainen ei kuitenkaan koskaan ottanut kantaa raskausuutiseen vaikka on aiemmin kertonut haluavansa vielä perheenlisäystä.

Nyt Katie Price ilmoitti menneensä kihloihin Carl Woodsin kanssa. Love Island -realitysarjasta tunnetuksi tullut 31-vuotias komistus oli kosinut 42-vuotiasta tyttöystäväänsä alle vuoden kestäneen seurustelun päätteeksi. Pariskunta otti aiemmin myös yhteiset tatuoinnit ja ikuistivat ihoonsa toistensa kasvokuvat.

Katie Price on nyt kihloissa seitsemättä kertaa. Carl Woodsista on tulossa myös tähden neljäs aviomies. The Sun -sivuston mukaan Katie Price ja Carl Woods ovat tehneet OK! Magazine -lehden kanssa sopimuksen, jonka mukaan pariskunta tulee kertomaan ison uutisensa yksityiskohdista kyseisen lehden tulevassa julkaisussa viisinumeroista palkkiosummaa vastaan.