Selena Gomez muutti tyylinsä täysin – ihastuttaa nyt blondina

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Selena Gomez julkaisi viime vuonna paljon menestystä saaneen Rare-nimisen albumin ja samaa nimeä kantavan Rare Beauty -kosmetiikkasarjan. Nyt tähti on muuttanut oman tyylinsä kerta heitolla meikkisarjansa kesäkampanjan kuvauksia varten.

Selena Gomez julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan tähden uudesta tyylistä. Nainen on ollut vuosien ajan tunnettu paksuista tummanruskeista hiuksistaan, mutta nyt hän on värjännyt hiuksensa platinanvaaleiksi. Kuva sai nopeasti yli 80.000 ylistävää kommenttia ja yli kuusi miljoonaa tykkäystä, joten muutosta voidaan pitää onnistuneena.

Selena Gomez toteutti taannoin myös pitkäaikaisen haaveensa ja julkaisi musiikkia espanjaksi. Uusi musiikki on saanut Spotifyssa jo satoja miljoonia kuunteluita osakseen, joten nainen näyttää saaneen myös espanjankielisen yleisönsä hyvin haltuun.