Eva Wahlström esitteli huippukuntoaan – imetyskuvat sulattavat sydämet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eva Wahlström ilmoitti omalla Instagram-kanavallaan viime syyskuussa iloisia vauvauutisia kertoessaan, että hän odottaa lasta miehensä Niklas Räsäsen kanssa. Vauva syntyi perheeseen kaksi kuukautta sitten, jolloin pariskunnan pojista Leonista ja Ludasta tuli isoveljiä.

Eva Wahlström on kertonut avoimesti sosiaalisessa mediassa, että raskaus oli hänelle hyvin vaikea. Nainen kärsi pahoinvoinnista koko raskausajan eikä saanut nukuttua kutinan vuoksi. Raskaudesta palautuminen näyttää kuitenkin urheilijalle olleen hyvin helppoa.

Lähes heti synnytyksen jälkeen nyrkkeilijä suuntasi kuntosalille, jonne myös pieni vain viikkojen ikäinen vauva otettiin mukaan. Eva Wahlström on julkaissut kuvia treeneistä, joita hän on onnistunut suorittamaan vauva sylissään. Viikko sitten julkaistussa kuvassa 40-vuotias Eva Wahlström suorittaa ulkona kahvakuulatreeniä ja paljastaa vatsalihaksensa, joissa ei ole raskaudesta enää jälkeäkään.