Jättimäinen sukuelin paljastui salolaisessa puistossa – Google Maps esitteli teoksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Googlen maailmanlaajuinen karttapalvelu on jo vuosia ollut lähes korvaamaton apuväline sekä navigoinnissa että uusiin alueisiin tutustumisessa. Varsinkin palvelun alkuaikoina sen Street View -kuvat ja satelliittikuvat paljastivat ajoittain hulvattomia teoksia, mutta viime aikoina on ollut hieman hiljaisempaa. Nyt maailmankartalle ponnistaa kuitenkin Salossa sijaitseva puisto.

Kuva: Google Maps

Sosiaalisessa mediassa leviävästä kuvasta selviää, että salolaiseen Lammasmummon­puistoon on taiteiltu jättimäinen teos, joka muistuttaa läheisesti miehen sukuelintä. Alue on suurikokoinen ruohokenttä, johon sukuelimen ääriviivat on saatu jotenkin aikaiseksi. Staran paikan päältä saamien tietojen mukaan teoksella on melkoisesti kokoa, sillä sen pituudeksi mitattiin 57 metriä. Vieressä sijaitsee toinenkin kuvio, ilmeisesti rauhanmerkki, jonka halkaisija on sekin noin 17 metriä.