Adelen isä kuoli – poptähden ja isän välit olivat tulehtuneet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brititläisen laulaja-lauluntekijä Adelen isä Mark Evans on kuollut. Evans oli sairastanut pitkään suolistosyöpää, ja lopulta tauti koitui hänen kohtalokseen. Kuolemasta uutisoi ensimmäisenä brittilehti The Sun.

Adelen ja hänen isänsä välit olivat pahasti tulehtuneet. Mark Evans jätti tähden perheen Adelen ollessa kolmivuotias. Alkoholiongelmainen ja omien sanojensa mukaan aikoinaan jopa kaksi litraa vodkaa päivittäin juonut mies kertoi julkisuudessa yrittäneensä korjata hänen ja tyttärensä välejä, mutta se oli jo liian myöhäistä.

Adele ei ole juurikaan peitellyt vaikeaa suhdetta isäänsä. Esimerkiksi vuonna 2017 Adele myönsi manageriaan hehkuttaneessa Grammy-gaalan kiitospuheessa, ettei hän rakasta isäänsä. Tästäkin huolimatta The Sun spekuloi tähden olevan järkyttynyt etääntyneen isänsä poismenosta.