Bumtsibum-ohjelma tekee paluun – juontajana Jaana Pelkonen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1990-luvun lopussa ja 2000-luvun alussa suositussa Bumtsibum-ohjelmassa niin julkkisvieraat kuin kotiyleisökin laitettiin arvailemaan ja laulamaan kappaleita vihjeiden perusteella. Nyt aikoinaan Marco Bjurströmin juontamana jättimäiseen suosioon noussut viihdeohjelma on tekemässä paluun.

Syksyn ohjelmansa julkistaneen Nelosen mukaan Bumtsibum palaa ruutuihin elokuussa Jaana Pelkosen juontamana. Ohjelman joukkuekapteeneina nähdään uudessa versiossa Leri Leskinen ja Lenni-Kalle Taipale, ja esityksiä tulee säestämään Vain elämää -ohjelman housebändi. Vanhaan tyyliin jokaisessa jaksossa nähdään neljä kahteen joukkueeseen jaettua artistivierasta.

Nelosella nähdään syksyn aikana myös muun muassa uutuussarjat Mysteerilaulajat – I Can See You Suomi, Hurja painonpudotus Suomi, Suomen tulli rikosten jäljillä sekä Selviytyjät Suomen, Big Brotherin, Temptation Islandin ja Vain elämään kaltaiset vanhat suosikit. Marco Bjurströmin juontamaa alkuperäistä Bumtsibumia esitettiin MTV3-kanavalla vuosina 1997-2005. Musiikkiohjelma palasi ruutuihin jo vuonna 2017 Kalle Lindrothin juontamana, mutta kyseinen versio kesti vain yhden kauden ajan.