Charlie Riina säväyttää tulikuumissa rantakuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puolalaissyntyinen kanadalainen Charlie Riina on yrittänyt jo vuosia päästä nousemaan glamour-mallien haluttuun A-sarjaan, jossa paparazzit seuraavat kurvikkaita mallikaunottaria minne he menevätkään. Kolmisen vuotta sitten Riinan läpimurto oli jo lähellä, kun hän pääsi poseeraamaan jopa Playboyn sivuilla. Sittemmin suosio hiipui, mutta on taas kovassa nousussa.

Paparazzien sijaan kurvikas kaunotar tekee nyt nousua sosiaalisessa mediassa, jossa hän pitää seuraajansa mielenkiintoa yllä jakamalla eri somekanavissa upeita poseerauksiaan ja siinä samalla kuulumisia elämästään. Nyt Riina on kuitenkin kiinnitetty poseeraamaan sekä Tsekin että Slovakian Maxim-miestenlehtien upeissa kansikuvassa, joten läpimurto glamour-mallien A-sarjaan on edelleen mahdollinen.