Jen Selter palvoi aurinkoa – kuvat kiteyttävät suosion salaisuuden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Newyorkilainen Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti erittäin treenatun peppunsa ansiosta, sillä sen ansiosta kaunottarella on jo yli 12 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Nyt Selter on julkaissut miljoonille seuraajilleen upeita kuvia rantakunnostaan ja tietenkin myös tunnetuimmista kurveistaan. Hänet nähdään muun muassa videolla nauttimassa bikineissä auringosta ja hyvästä kirjasta. Toisessa julkaisussa hän seisoo käsillään.

Fitness-kaunotar Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.