Hurja näky videolle: Kissa selvisi hypättyään palavasta kerrostalosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vanhan uskomuksen mukaan kissat selviävät monelaisista koettelemuksista, sillä niillä on yhdeksän elämää. Nyt sosiaalisessa mediassa on hämmästelty kissaa, joka pelastautui palavasta rakennuksesta hurjan näköisellä tavalla eikä näyttänyt olevan moksiskaan asiasta.

Yhdysvaltojen Chicagossa sijaitsevassa kerrostalossa levisi torstaina tulipalo. Paikallisen palolaitoksen jakamalla videolla rakennuksessa ollut kissa onnistui pääsemään turvaan tekemällä kuolemaa uhmaavan hypyn sen viidennestä kerroksesta. Eläin laskeutui jaloilleen rakennusta ympäröivän aidan eteen.

Tulipalon sittemmin sammuttanut palokunta on vahvistanut kissan selviytyneen hypystä. Chicago Sun-Times -lehden mukaan palokunnan edustaja oli nähnyt myöhemmin kissan yrittävän kiivetä takaisin rakennukseen. Eläimen omistajaa ei ole toistaiseksi onnistuttu paikantamaan.